icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 04 december 2019

Inzameling levert €5000,-- op voor de "Twentse Wens Ambulance"

Op zaterdag 9 november 2019 fietsten relaties en medewerkers van Goossen Te Pas Bouw mee aan de "VolkerWessels Teunis Holterberg ATB-Tocht" in Nijverdal.

Twentse Wens Ambulance

Aan de 250 deelnemers van de toertocht is aandacht gevraagd voor het goede doel de "Twentse Wens Ambulance"Met deze inzameling hebben we maar liefst €5000,00 opgehaald. De cheque werd vorig week vrijdag overhandigd aan de vrijwilligers van de stichting.

 De Stichting Twentse Wens Ambulance heeft als doel de laatste wensen van langdurig zieken en (pre)terminale patiënten mogelijk te maken door passend vervoer te bieden. Onder begeleiding van onze vrijwilligers beleven deze mensen een onvergetelijke dag waarbij ze in het zonnetje worden gezet en even hun ziekte vergeten.

 Voor het opgehaalde bedrag kunnen ongeveer 12 wensen worden vervuld!