icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Werken bij Goossen Te Pas

Het is uniek om bij ons te werken, want naast een bedrijfscultuur van saamhorigheid en teamgeest voelen werknemers zich gewaardeerd en gestimuleerd om creatief te zijn en met nieuwe ideeën te komen. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om je talenten te ontwikkelen en te gebruiken. Onze projecten worden door onze medewerkers met veel kennis en passie gerealiseerd. Werken bij Goossen Te Pas Bouw betekent ook onderdeel zijn van VolkerWessels. Bekijk onze vacatures!

Sollicitatie

Bekijk hier onze openstaande vacatures. Staat dé vacature er voor jou niet bij, maar ben jij wel van meerwaarde voor Goossen Te Pas Bouw ? Stuur ons dan een open sollicitatie via deze link.

Stage of afstuderen

Regelmatig hebben wij mogelijkheden voor stage- of afstudeeropdrachten.
Ben jij een enthousiaste student met een achtergrond in de techniek, dan willen wij graag gebruik maken van jouw inzet. Klik hier en solliciteer om kenbaar te maken dat je bij ons wilt stage lopen of afstuderen.

Solliciteren

* Verplichte velden