Zoeken
Noackbuurt Amersfoort - DW Property - ©Milan Hofmans, oktober 2022 8.jpg

Dé oplossingsgerichte bouwer van Midden- en Oost-Nederland

Bouwen begint voor ons met heel goed luisteren. Naar u.

Bouwen is het waarmaken van een ambitie, het realiseren van een droom

Bouwen is een complex proces. Alle stappen daarin, zoals ontwikkelen, ontwerpen, bouwen, exploiteren, onderhouden, financieren  en de bewaking daarvan, bepalen samen het succes van een bouwproject. Wij beheersen het bouwproces en ondersteunen u naar wens en behoefte op één of meerdere onderdelen van dat proces. Wij voegen daar vanuit ervaring specifieke expertise aan toe en onderscheiden ons met de manier waarop wij het proces rond de realisering van uw ambitie organiseren: uw eisen, wensen en ambities zijn leidend.

Toekomstmakers wvb beeldbank

WIJ ZIJN MAKERS

De Toekomstmakers

Bij Goossen Te Pas kunnen we met trots zeggen: wie maakt, bouwt en geeft daarmee vorm aan de toekomst. Daarom gaan we altijd voor een leefomgeving waarin volgende generaties gezond en gelukkig kunnen leven, wonen en werken! Vraagstukken rond klimaatverandering en energietransitie onderstrepen de noodzaak om anders te ontwikkelen, ontwerpen, innoveren, beheren… en bouwen.

De toekomst maken doen we al generaties lang. Vóór generaties.

Wij zijn onderdeel van VolkerWessels. Een toonaangevend Nederlands bouwconcern, actief in vier landen. Met 130 werkmaatschappijen en 17.000 specialisten die de krachten bundelen. Wij zijn makers. De Toekomstmakers.

Onze vacatures
BBQ

Zomersluiting

Goossen Te Pas is tijdens de zomervakantie gesloten
van maandag 29 juli t/m vrijdag 23 augustus 2024
Vanaf maandag 26 augustus staan wij weer voor u klaar. 


Wij wensen iedereen een hele fijne vakantie toe!