Zoeken

Albert Heijn Rhenense Hof geopend

Op woensdag 16 oktober 2013 is de nieuwe winkel van AH geopend en de nieuwe parkeergarage in gebruik genomen. Dit is een grote vooruitgang. Het parkeren in de garage is mogelijk op circa 180 openbare parkeerplaatsen en het is GRATIS. Vanuit de parkeergarage kunt u als winkelend publiek met een trap, roltrap of lift naar boven. Niet alleen naar AH, maar ook op twee verschillende plaatsen komt u of in de Van der Waalstraat of de Plantsoenstraat uit.

72_0099.jpg
72_0099.jpg

Winkels toegankelijk

De werkzaamheden maken onderdeel uit van het herinrichten van Binnenstad Oost en het omvormen tot een autovrij winkelgebied Het Rhenense Hof. Als aannemer beseffen we dat er overlast is door de uitvoering van de werkzaamheden. Samen met de gemeente doen we ons best om de winkels toegankelijk te houden. Daarvoor zijn soms bij het bevoorraden letterlijk wat extra handen nodig om te assisteren.

Feestelijkheden

Op zaterdag 19 oktober 2013 pakken de winkeliers uit met een feestelijke dag, als afsluiting van een lange bouwperiode en de start van een nieuwe periode voor Het Rhenense Hof. De straatwerkzaamheden zullen dan zover gereed zijn dat de Plantsoenstraat in zijn geheel is opgeleverd, met de verbinding naar de Molenstraat.

Begin december volgt de officiële oplevering van het gehele project. Dan komt er echt een einde aan een bouwperiode van drie jaar. Dan is Rhenen ook weer een aantrekkelijk winkelgebied rijker en zal de overlast in dit gebied voorbij zijn.

 

We willen u nogmaals begrip vragen voor de overlast in de komende weken, maar met in het achterhoofd dat het niet lang meer zal duren.