Zoeken

Bekijk onze bouwplaats achter de schermen of van grote hoogte.

Bezoek onze bouwplaats in Enschede tijdens de Dag van de Bouw op zaterdag 17 juni 2023 en maak kennis met bouwen, onze partners en de wooncommunity. De Dag van de Bouw biedt een unieke kans om een kijkje te nemen achter de schermen bij ons project op de bouwplaats in Enschede.

8721_AI06_20220901.jpg
23004396 - dagvandebouw socialpost.jpg

The Performance Factory

Samen met De Groot Vroomshoop werken wij in opdracht van Woningcorporatie Domijn aan de realisatie van een prachtige wooncommunity in hartje Enschede. Hier vinden starters op de arbeidsmarkt straks een leefplek.

Ben jij benieuwd wat er allemaal bij de bouw komt kijken? Wij en onze partners laten graag zien wat er allemaal bij bouwen komt kijken.

Kom langs en ontdek ons project!

Project informatie

Wat is er te zien?

Tijdens de Dag van de Bouw is een compleet ingericht massief houten kant en klaar appartement te bezichtigen. Looproute met interessante weetjes van het project. Informatie-stands van partners die meewerken aan het project. Kans op mee te kunnen in de Sky-Watch. Onder professioneel toezicht laten we gasten genieten van een 360° view over ons project en Enschede.

Meer informatie over de Dag van de Bouw

Bereikbaarheid/ Route

De bouwlocatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Kom je met de auto? Parkeren kan in één van de nabij gelegen betaalde openbare parkeergarages.

Route naar de bouwlocatie Performance Factory in Enschede.

Flyer Dag van de Bouw