Zoeken

Bouwend Nederland brengt bezoek aan Wooniversum van VolkerWessels

Het Wooniversum blijft in de belangstelling staan. De 3D experience, die nog niet gebouwde woningen tot leven brengt, heeft gisteren bezoek gekregen van Bouwend Nederland. Voorzitter Elco Brinkman en directeur Jan van Tuinen wilden met eigen ogen zien op welke innovatieve manier VolkerWessels nieuwbouwwoningen verkoopt. De delegatie van Bouwend Nederland kreeg samen met onze voorzitter van de Raad van Bestuur Gerard van de Aast een rondleiding. Elco Brinkman reageerde enthousiast: "Je krijgt echt een heel goed gevoel bij de ruimte".

Wooniversum1_1.jpg

Revolutie

Niels Wolfers, directeur Wooniversum: "Tot nu was het alleen mogelijk om een nieuwbouwhuis te bekijken in de vorm van bouwtekeningen, sfeerimpressies of hooguit een 3-D model op een computerscherm. Met het Wooniversum wordt het revolutionair anders. Bij ons stap je daadwerkelijk je huis binnen en maak je een reis van de voordeur tot het zolderraam, waarin je gaandeweg alles kunt indelen en inrichten naar je eigen smaak."

Inspiratie voor huis en inrichting

In het Wooniversum wordt met state-of-the-art projectietechnieken en gedetailleerde computermodellen de nieuwe woning op ware grootte om potentiële kopers heen geprojecteerd. Met een virtual reality-helm wordt de woning ook ruimtelijk weergegeven. Zo kun je virtueel door de woning lopen. Aanpassingen kunnen direct doorgevoerd worden totdat een huis ontstaat dat helemaal naar wens is.

Na de driedimensionale ervaring in de virtuele ruimte leiden eigen interieurstylistes van het Wooniversum de bezoekers door de diverse stijlkamers en inspiratieopstellingen van keukens en sanitair, waarna de klant een persoonlijk inrichtingsadvies krijgt. Aansluitend op het bezoek ontvangt de klant van het Wooniversum een digitale versie van zijn of haar ideale, nog te bouwen, huis compleet met interieuradvies. 

 

Wooniversum is beschikbaar voor Goossen Te Pas Bouw en haar klanten.

Meer weten? Kijk op http://www.wooniversum.nl/