Zoeken

Building Holland in RAI Amsterdam

VolkerWessels staat van 17 t/m 19 april met een indrukwekkende stand op Building Holland in Rai Amsterdam. Als Goossen Te Pas Bouw zijn we trots dat ook wij hieraan een steentje kunnen bijdragen.

buildingholland2018.jpg
buildingholland2018.jpg

Building Holland is hét driedaags innovatie-evenement waar innovatieve partijen laten zien hoe zij bouwen aan de toekomst van Nederland.
Het is de plek waar iedereen samenkomt om kennis te delen, te netwerken, zaken te doen en het zien & beleven van innovatieve producten en diensten.

 

Samen bouwen aan een betere levenskwaliteit

VolkerWessels is te vinden in ons ‘interactieve’ boulevard waar wij graag met iedereen in gesprek gaan over hoe VolkerWessels kan bijdragen aan de toekomst. Op deze plek kun je de innovaties van verschillende VolkerWessels ondernemingen ervaren en zien hoe VolkerWessels-ondernemingen “Samen bouwen aan een betere levenskwaliteit”.

 

Onze boodschap dragen we niet alleen op de boulevard uit, maar ook via het inhoudelijke programma van Building Holland. Dit gebeurt middels presentaties van onze ondernemingen op het gebied van actuele thema’s zoals circulariteit, digitalisering in de bouw en gezonde leefomgeving.

 

Naast onze eigen ontwikkelingen en expertises kunnen we als onderdeel van VolkerWessels gebruik maken van de expertise en concepten van VolkerWessels zoals ZuiverWonen van VolkerWessels Vastgoed.