icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 11 december 2018

Laatste 8 woningen van de St. Josephbuurt opgeleverd

Begin december hebben wij de laatste 8 woningen van de St. Josephbuurt opgeleverd.

IMG-20181211-WA0004.jpg

Het totale plan omvat 27 koop- en 33 huurwoningen, waarvan 8 levensloopbestendige huurwoningen voor de woningstichting STJA. De andere 25 huurwoningen zijn opgeleverd aan Orbys en Wobinio. In december ’18 worden de laatste puntjes op de i gezet met betrekking tot de terreininfra. De totale bouwtijd is ca. 1 jaar en 3 maanden geweest.

IMG-20181211-WA0003.jpg

Het project kenmerkt zich door de jaren 30 architectuur waarbij er veel oog voor detail is, zoals grote gootoverstekken, erkers, dakkapellen, juiste materiaalkeuzes etc. Tevens is de diversiteit op het project erg groot, er is geen enkele woning gelijk.

Het inrichtingsplan, waaronder de hekwerken, bestrating, bergingen, en de groenvoorzieningen, zijn in de uitwerking van het totale plan meegenomen waardoor de totale beeldkwaliteit zeer hoog te noemen is.

 

Wij kunnen met trots zeggen dat de St. Josephbuurt een buurt met karakter is geworden!