icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 02 mei 2023

Goossen Te Pas tekent Bouwteamovereenkomst met ziekenhuis St. Jansdal.

Woensdag 26 april hebben wij de bouwteamovereenkomst getekend voor de renovatie van de verpleegafdelingen/kliniek van St. Jansdal. In navolging van de nieuwe ziekenhuisvleugel Zuid gaan wij samen met Unica het bestaande bouwdeel D(het beddenhuis) renoveren.

Bouwteamovereenkomst Bouwdeel D.JPG

Masterplan

De renovatie van het beddenhuis is een van de grootste operatie in het masterplan van het ziekenhuis. Eind 2023 zal gestart worden met de renovatie van de twee vleugels van het bestaande Bouwdeel D (Oost en West). De renovatie wordt in 2 fases uitgevoerd. Wij beginnen met bouwdeel West. Nadat bouwdeel West is opgeleverd kunnen wij beginnen met bouwdeel Oost.

De patiënten van de te renoveren vleugel(West) worden ondergebracht in de nieuwe uitbreiding van het ziekenhuis Bouwdeel Zuid. Op dit moment zijn wij bezig met de realisatie van dit bouwdeel en verwachten eind van dit jaar Bouwdeel Zuid op te leveren.

Contactpersoon: Niels Slotman

Artikel in De Stentor