Zoeken

Dolf 40 jaar bij Goossen Te Pas Bouw

Vandaag is Dolf 40 jaar bij Goossen Te Pas Bouw in dienst.

taart.jpg
tekst spandoek.JPG

Als 16 jarige volgde Dolfde de opleiding LTS grafisch werken maar had meer belangstelling voor de bouw. Daarom besloot hij om samen met een schoolgenoot op de brommer de bouw van het toenmalige NUTS-kantoor aan de Wethouder Beverstraat te bezoeken. Hier werd hij in 1979 aangenomen bij Te Pas door uitvoerder Jan Bogers. Via het project "renovatie de vijfhoek " in Oldenzaal kwam Dolf het onderhoudsteam van Te Pas Bij Hollandse Signaalapparaten in Hengelo versterken. Dit waren de hoogtijddagen van Signaal, waar wij naast de nieuwbouwploeg ook een onderhoudsteam van 10 man aan het werk hadden.

31 jaar lang was Dolf werkzaam voor Goossen Te Pas Bouw bij "Holland-Signaal/Thales" waarna hij in 2011 zijn werkzaamheden op de bouwplaats voortzette.

IMG-20190702-WA0001.jpg

Via nieuwbouw Zorgcentrum in Overdinkel, 3 jaar renovatie-nieuwbouw Velve Lindenhof in Enschede, woningbouwprojecten in Almelo en omgeving is Dolf nu alweer een jaar werkzaam op de nieuwbouw van het Ziekenhuis in Hardenberg. Naast het stellen van prefab wanden, vele buitengevel kozijnen en het aanbrengen van de Atrium bekleding heeft Dolf vandaag voor 150 man de taart aangesneden!

Wij wensen Dolf nog vele vreugdevolle jaren bij Goossen Te Pas Bouw toe.