Zoeken

Eerste appartementen Het Rhenense Hof opgeleverd

De eerste appartementen in nieuwbouwproject Het Rhenense Hof in Rhenen zijn opgeleverd.

72_0075.jpg

Appartementen in een fraai, autovrij en groen winkelgebied

De eerste appartementen in nieuwbouwproject Het Rhenense Hof in Rhenen zijn opgeleverd. Het project, dat is ontwikkeld door VolkerWessels Vastgoed en dat wordt gebouwd door Goossen Te Pas Bouw, omvat 44 koop- en 50 huurappartementen en ca. 2.900 m2 commerciële ruimte. Boven op de grootste winkel, AH, komt een mooie, ingerichte daktuin, waar de eigenaren van een appartement gebruik van kunnen maken. Deze daktuin wordt het komende kwartaal ingericht.

Onder het gebouw bevindt zich tevens een ruime, 2-laagse, ondergrondse parkeergarage, waar ruim 240 auto's geparkeerd kunnen worden. De kwaliteit van het openbaar gebied rondom het project wordt sterk verbeterd. De gemeente herontwikkelt het gebied volledig, waardoor er een fraai, autovrij en groen winkelgebied ontstaat. De realisatie van Het Rhenense Hof valt binnen de herontwikkeling van Binnenstad Oost in Rhenen.

Nog slechts enkele appartementen te koop

Een deel van de commerciële ruimten is verkocht aan Albert Heijn en Gall & Gall. Zij openen op 16 oktober a.s. hun deuren, tegelijk met de groentewinkel, die tevens een ruimte heeft gekocht in het project.

De appartementen zijn grotendeels verkocht. Er zijn nog ca. 13 appartementen te koop in diverse prijsklassen.

Meer informatie over het project op http://www.rhenensehof.nl/