Zoeken

Eerste koopwoning Lasonderdriehoek opgeleverd

Deze week worden alle 9 koopwoningen opgeleverd aan de kopers van het complex Lasonderdriehoek in Enschede. Tijdens de oplevering houden wij ons aan de coronamaatregelen voorgeschreven door RIVM.

binnenterrein.jpeg

Deze luxe moderne stadwoningen zijn duurzaam gebouwd, voorzien vloerverwarming, PV panelen en aansluiting op de Enschedese stadsverwarming. Tevens heeft elke woning een inpandige parkeerplaats.

Huurappartementen voor SJHT

Daarnaast hebben we vorige week al 21 huurappartementen opgeleverd aan Stichting Jongerenhuisvesting Twente (SJHT). Met een gemiddelde van 1 à 2 opleverpunten per appartement kunnen wij met trots de sleutels overdragen aan een tevreden opdrachtgever. Inmiddels hebben de nieuwe huurders de sleutels in ontvangst kunnen nemen van SJHT

huurappartementen.jpg

Particuliere huurappartementen

De laatste 7 huurappartementen worden eind april opgeleverd aan onze opdrachtgever. Deze appartementen worden verhuurt via Nieuw Wonen Twente. Het appartementencomplex ligt binnen de Singels van Enschede. De appartementen worden gerealiseerd met een hoogwaardig afwerkingsniveau zoals een chique keuken en modern sanitair. Bovendien hebben ze een inpandige berging en eigen parkeerplaats.