Zoeken

Eerste steenlegging in Woudenberg

De eerste steenlegging is een bijzonder moment bij het beginnen van de bouw van een project. De eerste steen van ons project Klein Huigenbosch in Woudenberg is afgelopen donderdag gelegd.

Woudenberg 1e steen 2.jpeg
Woudenberg 1e steen.jpeg

Dit keer geen opdrachtgever of ambtenaar die de handeling uitvoert maar een kleinzoon had de eer om de “eerste steen” van de nieuwbouwwoning van zijn grootouders te mogen metselen.

Normaliter is de eerste paal een feestelijke gelegenheid voor de kopers om kennis te maken met het bouwteam en de nieuwe buren. Maar door de huidige omstandigheden en de maatregelen als gevolg van COVID-19 heeft dat niet plaats gevonden. Om alsnog aandacht te schenken aan het project heeft recentelijk de eerste steenlegging plaats gevonden waarbij alleen de uitvoerder en de kleinzoon met zijn grootouders aanwezig waren.

Klein Huigenbosch

Klein Huigenbosch is gelegen aan de Stationsweg-West. Het hofje telt 12 koopwoningen bestaande uit 8 geschakelde en 3 vrijstaande woningen. De woningen zijn zodanig ontworpen door studioWA! dat eigenaren veel mogelijkheden hebben om specifieke woonwensen te realiseren. Het zijn levensloopbestendige woningen door de uitvoering van een slaapkamer op de begane grond. 

De planning is om de eerste woningen in het vierde kwartaal van 2021 op te leveren.

Wil je meer informatie bekijk dan ons project Klein Huigenbosch in Woudenberg