Zoeken

Goossen Te Pas Bouw doet mee op 16 maart 2018

Op 16 maart 2018 vindt de landelijke VolkerWessels Veiligheidsdag plaats. Alle personeelsleden van Goossen Te Pas Bouw doen dan mee aan het veiligheidsspel van VolkerWessels. Een bordspel om op een interactieve manier met elkaar in gesprek te gaan over veiligheid.

2018 verligheidsdag.png
2018 verligheidsdag.png

Speel bewust, veiligheid een must!

Speel bewust, veiligheid een must! Ga jij staan voor veiligheid? Dat is hét centrale thema van de landelijke veiligheidsdag van VolkerWessels. Op 16 maart 2018 staan alle VolkerWessels-ondernemingen samen stil bij veiligheid.

Welk team legt de weg naar een veiliger VolkerWessels? Het 1-uur durende bordspel bevat voorbeelden uit de praktijk, feiten & cijfers, dilemma’s en veiligheidsgedrag. Het bordspel komt beschikbaar in een kantoor & bouwplaats versie én is in het Nederlands en Engels verkrijgbaar. 

Ook na de VolkerWessels Veiligheidsdag is het spel nog goed te gebruiken. Het spel is zo ontworpen dat het vaker te gebruiken is. Bij de start van een nieuw project, of om veiligheid op een interactieve manier nog eens onder de aandacht te brengen kan het spel zo uit de kast gehaald worden.

X