Zoeken

Goossen Te Pas Bouw koopt voormalig kantoor Sint Joseph

Almelo_ Plannen voor woningbouw op locatie aan de Heetveldsweg. De kantoren met werkplaats van woningcorporatie Sint Joseph aan de Heetveldsweg stonden sinds maart dit jaar te koop. Op maandag 15 november vond de officiële overdracht plaats. Claudia Beumer (directeur-bestuurder Sint Joseph) overhandigde de sleutels aan Dick Nijkamp (directeur Goossen Te Pas Bouw).

WhatsApp Image 2021-11-16 at 16.28.15 (1).jpeg

Verhuizing

Sint Joseph verhuisde eerder dit jaar naar de Twentelaan 5 in Almelo. De noodzakelijke werkzaamheden aan het pand aan de Heetveldsweg, bleken te duur. De corporatie vond een betere en betaalbare oplossing in het huren van een locatie en verhuizen

Verkoop

De panden aan de Heetveldsweg gingen in de verkoop. De corporatie ontving verschillende biedingen. Hierbij bleek het bod van Goossen Te Pas Bouw het beste. Sinds maandag 15 november is Goossen Te Pas Bouw de eigenaar van de twee kantoorpanden met werkplaats en parkeerplaats.

WhatsApp Image 2021-11-16 at 16.28.14.jpeg
Claudia Beumer, directeur-bestuurder Sint Joseph overhandigt de sleutels aan Dick Nijkamp, directeur Goossen Te Pas Bouw.

Plannen

Aan de Heetveldsweg wil de ontwikkelende aannemer woningbouw realiseren. Het gaat dan waarschijnlijk om verschillende woningtypes. De plannen voor de invulling van deze locatie werkt Goossen Te Pas Bouw de komende tijd verder uit. Om hoeveel woningen en welke prijscategorie het gaat, is dan ook nog niet bekend.  Voor Sint Joseph is het de komende tijd niet mogelijk om deze locatie zelf te (her)ontwikkelen. De financiële investering die daarvoor nodig is heeft de verhuurder niet beschikbaar. De corporatie kiest ervoor de beschikbare middelen te investeren in de kwaliteit van het huidige bezit.

Ontwikkelende aannemer

Goossen Te Pas Bouw is een ontwikkelende aannemer actief in vele marktsegmenten. De kracht van deze aannemer is de diversiteit aan opdrachten van zowel nieuwbouw, renovatie als vastgoed onderhoud.