Zoeken

Goossen Te Pas met St. Jansdal in vakblad FMT Gezondsheidszorg

Een mooi interview met Goossen Te Pas, St. Jansdal en Unica over de goede samenwerking en de uitvoering van het Masterplan van St. Jansdal. Samen gaan wij de complexe uitdagingen aan.

Bouwdeel D St. Jansdal Harderwijk
Impressie Bouwdeel X

Bouwdeel X

Masterplan van St. Jansdal gaat een nieuwe fase in

Deze maand start de renovatie van het beddenhuis van St. Jansdla in Harderwijk (Bouwdeel D) en de nieuwbouw van bouwdeel X. De vernieuwing en verduurzaming van het ziekenhuis, die al sinds 2020 loopt, moet resulteren in een nog effectiever zorgproces om altijd de beste passende zorg voor de regio te kunnen blijven leveren. Een ingewikkelde puzzel, die St. Jansdal legt met twee vaste bouwpartners: Goossen Te Pas en Unica.

“Goossen Te Pas beschikt over gedegen ziekenhuiservaring, is ook dagelijks aanwezig. Ze denken heel erg mee in de ontwerp- en bouwtrajecten, wat leidt tot betere ontwerpen en projecten."

Anita van der Haar - Ros Manager Bouw & Huisvesting bij St. Jansdal

Meedenken

Dat bouwteam bestaat al sinds 2020 uit dezelfde twee partijen: aannemer Goossen Te Pas en installateur Unica. “Bij de aanbesteding destijds kwamen beide partijen unaniem als beste uit de bus. We bleken goed bij elkaar te passen”, zegt Van der Haar. “Goossen Te Pas beschikt over gedegen ziekenhuiservaring, is ook dagelijks aanwezig. Ze denken heel erg mee in de ontwerp- en bouwtrajecten, wat leidt tot betere ontwerpen en projecten. En Unica heeft hele goede vaklieden, die precies weten hoe ze een ziekenhuis moeten bouwen.”

Lees hier het hele artikel