Zoeken

Hoogstepunt viering "The WareHouse" Nieuwevaart in Amsterdam

Donderdag 2 maart jl. heeft op ons project Nieuwevaart Amsterdam de hoogste puntviering plaatsgevonden. Alhoewel het hoogste punt al een tijdje bereikt was, vonden wij en onze opdrachtgever het toch gepast om hier alsnog even bij stil te staan. X

IMG_0453.JPG
IMG_0453.JPG

De reden dat deze "hoogtsepunt viering" wat later plaats vond had te maken met de vele wijzigingen van het project, de onderhandelingen in procedures en de coördinatie van de huurderswensen.
Door de drukte waren we bijna “vergeten” dat we eigenlijk al ver gevorderd waren met de bouwwerkzaamheden.
Inmiddels is immers de staalconstructie van de gevel gemonteerd, zijn we binnen volop bezig met de installatiewerkzaamheden en loopt de afbouw volop.

Een signatuur onder de vloer

Tijdens de viering heeft de opdrachtgever samen met de directie voerende partij een openingswoordje gehouden waarbij de dank uitging naar alle jongens op de bouwplaats.
Daarnaast werd Goossen Te Pas Bouw nog even genoemd als zijnde een prettige partij om mee samen te werken en speciaal de complimenten voor de flexibele en professionele houding tijdens het gehele proces.
Als symbolische handeling is er voor gekozen om op een tweetal geveltekening van de architect Cruz Y Ortiz een ieder zijn of haar handtekening te laten zetten. Deze geveltekeningen komen onder de computervloer te liggen welke in het pand wordt aangebracht.
Het idee hierachter is dat indien men in de toekomst de computervloer loshaalt of verwijderd, de dan oude geveltekening zichtbaar wordt met het signatuur van alle vaklieden die daar hun steentje bij hebben gedragen.

Al met al een geslaagde viering!