Zoeken

Inzameling levert € 2.500,-- op voor Stichting Jarige Job

Afgelopen vrijdag heeft Dinand van den Berg van Goossen Te Pas namens VolkerWessels en de Teunis Groep een cheque van € 2.500, -- overhandigd aan Stichting Jarige Job.

ATB 22-180.jpg

Op zaterdag 12 november 2022 fietsten relaties en medewerkers van VolkerWessels, de Teunis Groep en Goossen Te Pas mee aan de “VolkerWessels Teunis Holterberg ATB-tocht” in Nijverdal. Aan de deelnemers van deze toertocht is aandacht gevraagd voor het goede doel.

IMG20221202083748.jpg
Dinand (directeur van Goossen Te Pas) overhandigt de cheque aan Sharon (vrijwilliger van Stichting Jarige Job)

Ieder kind verdient een verjaardag

VolkerWessels vindt net als Stichting Jarige Job dat ieder kind een verjaardag verdient. Daarom is zij vriend van deze stichting.

 Alfred Vos, CEO VolkerWessels: “VolkerWessels vindt net als Stichting Jarige Job dat ieder kind een verjaardag verdient. Dat klinkt logisch, maar dat is het helaas niet, zeker niet in tijden waarin veel gezinnen de eindjes aan elkaar moeten knopen. Jarige Job doet al jaren fantastisch werk door verjaardagsboxen samen te stellen met daarin alles wat je nodig hebt voor een echte verjaardag.

 VolkerWessels staat net als Jarige Job midden in de samenleving en is als familiebedrijf bovendien iedere dag bezig om het bedrijf en de wereld een stukje mooier, sterker en toekomstbestendiger over te dragen aan de volgende generatie. We zijn dan ook trots om vriend te zijn van Jarige Job en hen te ondersteunen bij hun belangrijke werk voor kinderen in Nederland.”

 

Bezoek de website van Stichting Jarige Job voor meer informatie over de stichting.