Zoeken

Klein Huigenbosch succesvol opgeleverd.

Afgelopen donderdag en vrijdag waren prachtige dagen in Woudenberg. Wij hebben op ons project Klein Huigenbosch 12 duurzame woningen opgeleverd.

AI aanzicht hofje (knipprog).JPG
oplevering.jpeg

De woningen zijn door de kopers met veel enthousiasme ontvangen. Onze medewerkers zullen de laatste puntjes op de i zetten terwijl de nieuwe bewoners nu kunnen beginnen met klussen, schoonmaken en inrichten. Zodat dit huis hun thuis wordt. Het projectteam heeft met veel enthousiasme en trots aan dit project gewerkt en opgeleverd

Het Project

In oktober 2020 is de bouw gestart van de 11+1 koopwoningen in een hofje met toegang vanaf de Stationsweg-West in Woudenberg. De toegang wordt gemarkeerd door een statig woonhuis. Het hofje bestaat uit 8 geschakelde en 3 vrijstaande woningen. Op 10 mei 2021 is de symbolische eerste steen gelegd van de levensloopbestendige woningen. Hierbij waren als gevolg van de COVID-maatregelen geen kopers aanwezig. Alleen de uitvoeder en de kopers waarvan hun kleinzoon de eerste steen heeft gemetseld. Na een mooie bouwperiode zijn de woningen begin oktober 2021 opgeleverd.