Zoeken

Laatste stap gezet naar realisatie woon- en winkelgebied Hart van Stokhorst in Enschede!

Goossen Te Pas Bouw levert binnenkort 'Amaryllis op aan Green Real Estate B.V., het laatste bouwdeel in Hart van Stokhorst. Loostad verzorgt voor Green het proces- en projectmanagement in het gehele ontwikkeltraject.

50504700_625207374601260_4040458262867345408_n.jpg
03 bijeenkomst 2.jpg

Op woensdag 6 maart jl. waren kopers en huurders uitgenodigd voor een kijkdag op de bouw. Het projectteam stelde tijdens de bijeenkomst nieuwe huurders van de commerciële ruimten voor aan de kopers van de appartementen, waarna de genodigden het nieuwe gebouw konden bekijken. Het projectteam bestaande uit GREEN, Loostad Vastgoedontwikkeling, Arcom, Goossen Te Pas Bouw en de gemeente Enschede rond hiermee een succesvol ontwikkeltraject af van een geheel nieuw woon- en winkelcentrum in het hart van de wijk Stokhorst.

Onderscheidend woon- en winkelgebied

De ontvangst van de gasten vond plaats in de toekomstige winkelunit van Mauro Pinna van Pinna Delicatessen, een reeds bekende ondernemer uit Enschede. Zij verzorgden de catering bestaande uit een rijkelijk aanbod van heerlijke Italiaanse delicatessen voor de grote groep bezoekers. Naast Pinna zal ook Kruidvat een grote winkelunit betrekken in het nieuwe gebouw. De ontwikkelaar is nog met een aantal ondernemers in gesprek over de verhuur van de overige winkelunits in het allerlaatste gebouw binnen de succesvolle ontwikkeling.

Hart van Stokhorst zet met de oplevering van deze fase een laatste stap naar de realisatie van een onderscheidend woon- en winkelgebied. De twee supermarkten (Lidl en binnenkort ook Jumbo), de drogisterijen (o.a. een vestiging van Kruidvat), een snackbar, een vestiging van Domino’s Pizza en diverse winkels voor de dagelijkse boodschappen vormen daarbij een goede basis voor de overige invulling van winkels in het nieuwe gebied. Er zijn nog een aantal units beschikbaar in dit laatste bouwdeel. Het gebouw zal reeds dit voorjaar opgeleverd worden aan kopers van de appartementen en huurders van de commerciële ruimten.

gevel 2.jpg

Metamorfose

Hart van Stokhorst betreft een modern nieuw woon- en winkelgebied met 5.000 m2 aan winkels en voorzieningen, waaronder twee supermarkten en totaal 450 parkeerplaatsen. Het aanbod in Hart van Stokhorst wordt gecompleteerd met huur- en koopappartementen in diverse typen en oppervlakten. Het project zal nog dit voorjaar geheel opgeleverd worden. De metamorfose van het lelijkste winkelcentrum naar het mooiste boodschappencentrum van Enschede is hiermee voltooid. 

Foto's realisatie laaste fase.