Zoeken

Laura bedankt!

Dit was de laatste week van onze stagiaire Laura. Zij heeft bij ons op kantoor in Enschede haar steentje bijgedragen in de werkvoorbereiding van verschillende projecten. Daarnaast heeft ze haar stageopdrachten van ROC van Twente positief afgerond! Laura bedankt voor je inzet en veel succes in de toekomst!

10 Laura Stagiair afscheid.png
Laura stagiair3 Staand.jpg
Laura

Laura Schreurs

Student mbo-bouwkunde aan de ROC van Twente.

Als derdejaars student van de opleiding mbo-bouwkunde heb ik 10 weken bij Goossen Te Pas stage mogen lopen. Dit was mijn eerste stage op kantoor en daarbij wilde ik graag de verschillende beroepsgroepen in de bouw bekijken. Dat ik is mij hier zeker gelukt. Ook voor school moest ik een aantal opdrachten maken. Hierbij ben ik goed geholpen. Ik heb verschillende projecten mogen zien en er veel van geleerd.

Aangezien ik nooit op kantoor was geweest had ik verwacht dat er een saaie sfeer zou hangen. Daar was hier geen sprake van! Er hangt een gezellige sfeer waar iedereen elkaar kent en goed met elkaar kan werken. Ik heb tijdens mijn stage veel geleerd in deze korte tijd.

Stage bij ons

Ben jij op zoek naar een afstudeer- of stageplaats in een enthousiast team? Neem dan contact met ons op.

Wij ontwikkelen en realiseren uiteenlopende projecten. Als onderdeel van VolkerWessels hebben wij een sterk netwerk met een uitgebreide expertise en doorgroeimogelijkheden. Wil jij deel uitmaken van ons professionele team met toekomstperspectief binnen VolkerWessels? Solliciteer dan bij ons.

Upload hier je linkedin profiel of bel ons voor een afspraak.