Zoeken

Medewerkers van Goossen Te Pas Bouw actief in VolkerWessels Holterberg ATB-tocht

Op zaterdag 8 november 2014 organiseerde de Nijverdalse Fiets Toer Club CC’75, wederom de jaarlijkse “VolkerWessels Holterberg ATB-Tocht”. VolkerWessels nodigt hierbij diverse partners uit, die in grote getalen komen meerijden. Ook medewerkers van Goossen Te Pas Bouw die liefhebber zijn van ATB-tochten hebben deze "VolkerWessels Holterberg ATB-tocht"  standaard in hun agenda staan.  

fietser.Keyvisual.jpg
fietser.jpg

Het Parcours

Dankzij o.a. Staatsbosbeheer, Natuurmonumenten en Landgoed Noetselenberg is er een uitdagend parcours van 35 en 55 km over de Sallandse Heuvelrug uitgezet. De route gaat langs- en over paden waar normaal gesproken niet gefietst word.

fietsploegMST.jpg

Het Goede Doel

Aan de deelnemers van de toertocht is aandacht gevraagd voor het goede doel Doctors for Life. Goossen Te Pas Bouw, als onderdeel van de Bouwcombinatie Nieuwbouw MST, ondersteunt dit goede doel. Want, wat is er mooier dan naast het realiseren van een ziekenhuis in Enschede ook elders in de wereld, waar de behoefte groot is, een steentje bij te kunnen dragen ?

 

Er is zaterdag een bedrag van € 500,-- gedoneerd. Wilt u ook uw steentje bijdragen ? Dat kan door een bedrag te storten op het IBAN-bankrekeningnummer: NL63INGB0650494563 t.n.v BC MST VOF inzake Het Goede Doel.

Bezoek de website http://www.stichting-hgd.nl/  voor meer informatie over de stichting en de vorderingen van het project.