Zoeken

Minister Ernst Kuipers opent nieuw R&D business centrum: Plus Ultra Leiden

Het nieuwe R&D business centrum op het Leiden Bio Science Park, Plus Ultra Leiden, is 12 mei 2022 officieel geopend. Minister Ernst Kuipers (Volksgezondheid, Welzijn en Sport) draaide de eerste sleutel om met Michel Leemhuis (ceo & co-founder, Kadans Science Partner), Ida Haisma (director, Leiden Bio Science Park) en Henri Lenferink (burgemeester gemeente Leiden).

Uitreiking cheque Dinand.jpg
Johan van Gerven neemt de cheque in ontvangst

Samenwerking

Dinand van den Berg en enkele leden van ons bouwteam waren aanwezig bij deze festiviteit. Om deze feestelijkheden niet onopgemerkt voorbij te laten gaan, heeft Dinand van den Berg namens Goossen Te Pas een cheque aangeboden aan Kadans Science Partner. De waarde kan worden besteed aan een goed doel naar keuze.

Bij de realisatie van Plus Ultra Leiden kijken wij terug op een prettige samenwerking waarin dit gebouw is gerealiseerd en wensen Kadans Science Partner nog veel succes met de ingebruikname en exploitatie van dit fantastische multi-tenant complex.

BREEAM-NL Excellent

Het ruim 17.000 vierkante meter vloeroppervlak is flexibel in te delen met bedrijfsruimtes. Plus Ultra Leiden is beoordeeld met een BREEAM-NL Excellent certificering. Dat is het resultaat van energiemaatregelen, zoals een dak vol zonnepanelen en warmtepompen die verwarmen, koelen én een gasaansluiting overbodig maken. Daarnaast draagt de flexibiliteit in de indeling van het gebouw, wat leegstand voorkomt, ook bij aan het resultaat.

“Wij kijken terug op een prettige samenwerking waarin dit gebouw is gerealiseerd ".

Dinand van den Berg (Goossen Te Pas)