Zoeken

Mooi bedrag voor de Stichting True Blue

Afgelopen woensdag 25 november is door Dinand van den Berg, directeur van Goossen Te Pas Bouw, een cheque van € 18.000, -- overhandigd aan Jeroen Voskamp die namens de Stichting True Blue de cheque in ontvangst nam. 

Selection_003.png
Selection_003.png

Het bedrag is gedoneerd door de bedrijven en deelnemers aan de “VolkerWessels Holterberg ATB-tocht” afgelopen zaterdag 14 november. Voor deze tocht nodigen Goossen Te Pas Bouw, De Mors Rijssen, Koenen Bouw en Wessels Rijssen diverse partners uit. Omdat jaarlijks door diverse Twentse bedrijven fietstochten georganiseerd worden voor relatie vergaderen zij éénmaal per jaar onder de noemer Bedrijfs Toertochten Twente (BTT). Als lid van de Bedrijven Toertochten Twente hebben wij besloten om elk gezamenlijk een goed doel te steunen.

 

Het goede doel

Als eerste doel is gekozen voor de Stichting True Blue. Stichting True Blue steunt projecten die zich richten op hulpbehoevende of kansarme kinderen in Nederland en in het buitenland. Zij willen een wezenlijk verschil maken in het leven van kinderen die ernstig ziek zijn of geen stabiele thuissituatie hebben. 

 

Bezoek de website http://www.stichtingtrueblue.org voor meer informatie over de stichting en de projecten die ze steunen.

In de bedankbrief van stichting trueblue een korte uitleg waar het bedrag van de Toertochten 2015 aan besteed is.

Selection_004.png

Tijdens “VolkerWessels Holterberg ATB-tocht” van 2016 zullen we wederom een goed doel steunen. Als doel van de actie voor het komende jaar is gekozen voor Stichting Hospice De Reggestroom te Rijssen.