Zoeken

Nieuwbouw MST in tv-programma "Uw Ziekenhuis"

In het tv-programma "Uw Ziekenhuis" wordt men op de hoogte gebracht van de ontwikkelingen binnen het Medisch Spectrum Twente.  Er wordt een kijkje genomen achter de schermen bij de verschillende ziekenhuisafdelingen en de nieuwbouw. Namens de Bouwcombinatie MST vertelt Niels Slotman over de nieuwbouw. Het tv-programma wordt uitgezonden op TV Enschede en via YouTube.

hqdefault.jpg

Laatste aflevering van eerste seizoen

In de twaalfde en tevens laatste uitzending van het eerste seizoen worden we op de hoogte gebracht van de meest recente ontwikkelingen.

Arthur van der Geest (directievoerder bouw IAA Architecten) en Niels Slotman (hoofd werkvoorbereider Bouwcombinatie MST) informeren ons voor de laatste keer dit seizoen over de stand van zaken op het bouwterrein en over de bouwplannen voor de aankomende maanden.

Maar in de bouw update ontmoeten we nog twee gezichten achter de nieuwbouw, namelijk Harry Abels (architect-directeur IAA Architecten) en Alp Buitelaar (projectmanager nieuwbouw MST). Zij zijn vanaf het begin betrokken geweest bij de plannen om een nieuw ziekenhuis te bouwen. Er is jaren over gedaan om een goed ontwerp te bedenken en om dit op papier te krijgen. Nu wordt het allemaal werkelijkheid en vertellen zij vol trots meer over dit spannende gebouw.

En we zien spectaculaire beelden terug die met behulp van een cameradrone zowel binnen als buiten de nieuwbouw van MST gemaakt zijn. MST in vogelvlucht!

 

Dit was de laatste aflevering van het eerste seizoen. In het najaar volgt een tweede serie van het tv-programma ‘Uw ziekenhuis', waarin we onder andere Arthur van der Geest en Niels Slotman hopen terug te zien. Kijkt u ook dan weer enthousiast met ons mee? Tot dan!

 

Kijk hieronder  voor de twaalfde aflevering of klik op de volgende link: http://www.youtube.com/watch?v=bMxZioLn1fY