Zoeken

Overdracht Buytenhof aan Vereniging van Eigenaars

Op maandag 30 mei hebben wij de Buytenhof in Voorburg met succes overgedragen aan de Vereniging van Eigenaars. Midden deze week worden de eerste appartementen aan de eigenaren opgeleverd. Wij streven ernaar om de laatste penthouses eind juni op te leveren.

VvE.jpeg

Wonen aan de Vliet

Op een schitterende locatie aan de Vliet in Voorburg realiseren wij de Buytenhof, een luxe appartementencomplex. Dit appartementencomplex is ontwikkeld door Loostad BV en bestaat uit 9 stadsappartementen, 20 luxe appartementen en 4 penthouses. In dit gebouw realiseren wij woningen voor het lage en het hoge segment. Zo combineren wij betaalbaar en luxe voor doelgroepen met verschillende budgetten op een mooie plek.

‘Ik ben vroeger op deze plek geboren en heb nu de unieke kans om na mijn pensioen op deze plek te wonen.’

Moderne appartementen

De kopers konden de moderne appartementen en penthouses vrij indelen naar hun eigen wensen. De grote terrassen hebben een zonnige ligging en zijn toegankelijk via grote schuifpuien of terrasdeuren met veel glas en een strakke uitstraling. Alle appartementen zijn te bereiken via een lift en hebben een ondergrondse gekoppelde stallingsgarage. Het gasloze complex heeft een duurzame installatie met zonnepanelen en een warmtepomp om te verwarmen en koelen.