Zoeken

Performance Factory ontvangt de VeiligWerken pluim

Ons project- en uitvoeringsteam op de Performance Factory in Enschede hebben afgelopen vrijdag de “VeiligWerken-pluim” van VolkerWessels ontvangen. Goossen Te Pas en De Groot Vroomshoop zijn onderdeel van VolkerWessels en veiligheid is de belangrijkste kernwaarde. Daarbij is het uitreiken van een “VeiligWerken-pluim” een belangrijk onderdeel.

20230707_100643.jpg

Jaap Messemaker en Jeroen Sluik hebben deze pluim vrijdag 7 juli uitgereikt aan uitvoerder Bjorn die namens het gehele bouwteam de pluim in ontvangst nam. 

De keuze voor de Performance Factory is gebaseerd op het feit dat de bouwplaats niet alleen mooi en netjes is, maar bovenal veilig. Ondanks de beperkte ruimte wordt er nauwlettend toegezien op het naleven van de VolkerWessels WAVE-waarden en veiligheidsregels. Dagstarts, toezicht en instructies worden goed georganiseerd, wat resulteert in een bouwplaats waar het team trots op mag zijn. Deze pluim is een erkenning voor de inzet aan veilig werken. Dit werd gevierd door de WAVE-taart aan te snijden.

“Ik ben verantwoordelijk voor mijn eigen veiligheid en die van anderen”

WAVE-waarde VolkerWessels

Performance Factory

Op de Performance Factory, de locatie naast het spoor waar ooit de Polaroidfabriek stond, realiseren wij samen met De Groot Vroomshoop een wooncommunity voor onze opdrachtgever Bundle. Dat is een samenwerking tussen Domijn en de Veste waarmee deze corporaties zich samen inzetten om ruimte te maken voor jongeren in Enschede: plekken om te wonen, werken én ontmoeten.