Zoeken

Plannen Wederstaete aan omwonenden gepresenteerd

Op 17 oktober hebben wij een inloopmiddag gehouden voor de direct omwonenden van ons project ‘Wederstaete’, gelegen op de locatie van voormalig slagerij Roelofs in Wierden.

20221019 inloop Wederstaete.jpeg

Nieuwbouwprojecten raken de directe omgeving van inwoners en dat is iets wat impact met zich mee brengt, daarom nemen wij de omwonenden mee in het ontwikkelingsproces. De aanwezigen konden de schetsen bekijken en hadden de mogelijkheid om hun feedback, kritiek en suggesties aan te geven en in te vullen op een formulier. Deze reacties uit de buurt beoordelen wij en nemen wij mee in de verdere uitwerking van het nieuwbouwplan.

google situatie.PNG
Locatie voormalig slagerij Roelofs

Wederstaete

Wij ontwikkelen samen met Loostad Vastgoedontwikkeling Wederstaete op de hoek van De Marke en de Nijverdalsestraat in Wierden Het project bestaat uit twee appartementencomplexen met gezamenlijk 33 koopappartementen. Tijdens dit proces werken wij samen met Gemeente Wierden, VAB Architecten & Adviseurs en BJZ Ruimtelijke plannen & Advies. Het ontwikkelproces is nog in een vroeg stadium, het is mogelijk dat er door nieuwe inzichten zaken zullen wijzigen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de projectwebsite, deze zal medio december live gaan.