Zoeken

Plus Ultra Utrecht bereikt hoogste punt

Op het Utrecht Science Park is de bouw van Plus Ultra Utrecht in volle gang. Woensdag 22 mei vond de officiële viering van het hoogste punt plaats, een belangrijke mijlpaal voor het science park. Goossen Te Pas is samen met Kadans Science Partner en alle partners trots op de ontwikkeling en kijken uit naar de verdere bouw.

PlusUltraUtrechtPers
1235_plusultra_groen Cepezed

Het bereiken van het hoogste punt van het gebouw werd feestelijk gevierd samen met partners en stakeholders. Toespraken werden gehouden door Johan van Gerven (Kadans Science Partner), Jeroen Hutten (Universiteit Utrecht), Edward Dolk (QVQ) en Jan Henk van der Velden (Stichting Utrecht Science Park). De topping out werd gemarkeerd door het traditionele hijsen van de vlag en een gezamenlijke toost.

Plus Ultra Utrecht

Het nieuwe Plus Ultra Utrecht wordt momenteel gebouwd op het Utrecht Science Park, het kloppende hart van de meest concurrerende regio van Europa. Het park brengt kennis uit het bedrijfsleven, de industrie en de academische wereld samen om gezondere, veiligere en duurzamere steden te ontwerpen en te creëren voor nu en voor volgende generaties. Het gebouw biedt ongeveer 23.000 m2 toekomstbestendige laboratorium- en kantoorfaciliteiten en is gericht op innovatieve start-ups en scale-ups die actief zijn in Life Sciences & Health. Op maat gemaakte faciliteiten bieden mogelijkheden om collega-ondernemers en wetenschappers te ontmoeten, met elkaar in contact te komen en samen te werken binnen een actieve community.