Zoeken

Proosten op een geslaagde dag en op Bundle!

Afgelopen zaterdag, 17 juni, was het zover: de Dag van de Bouw. De dag waarop wij samen met De Groot Vroomshoop en onze partners Loohuis Modulair, Saxion, ROC van Twente en Pr8 architecten in Enschede de bouwhekken van de Performance Factory open hebben gezet. De bouw van de wooncommunity op de Performance Factory is nog niet volledig afgerond, maar juist dat gaf de bezoekers een mooi kijkje in de keuken!

IMG20230617101158.jpg

Openingshandeling en onthulling van een nieuwe naam

Het startsein van de dag werd gegeven met een openingshandeling boven in de Sky-Watch door de fles te ontkurken en te proosten op een mooie dag. Vooraf werden de bezoekers welkom geheten door Dick Nijkamp en Gerard Beltman, waarna vervolgens wethouder Jeroen Diepemaat en Wilma van Ingen ,bestuurder van Domijn, de bezoekers toespraken. Hierbij maakte Wilma de samenwerking tussen woningcorporatie Domijn en woningstichting De Veste bekend onder de nieuwe naam: BUNDLE.. Hiermee dragen zij de ambitie om meer talent naar Enschede te halen.

De aanwezigen konden de recent geplaatste appartementen van binnen bekijken en ervaren hoe het is om te wonen in een volledig ingerichte houten woonstudio. Er was een looproute uitgezet over het bouwterrein zodat je  de vorderingen kon zien , interessante weetjes lezen van het project of een van de informatie-stands bezoeken. Voor de kleintjes was er een springkussen en een poffertjeskraam. En voor iedereen die het aandurfde kon vanuit grootte hoogte de voortgang van de bouw bekijken vanuit de Sky-Watch.

De wooncommunity op de Performance Factory

Op 12 juni was de eerste mijlpaal toen de eerste 8 woonstudio’s zijn geplaatst werden. Uiteindelijk worden er 179 duurzame woningen op locatie de Performance Factory in hartje Enschede gerealiseerd. In opdracht van Woningcorporatie Domijn en in samenwerking met De Groot Vroomshoop bouwen wij de traditioneel opgebouwde basis met de kant- en klare houten woonstudio’s van De Groot Vroomshoop. Er komen ook nog 17 studio’s met een kantoor-, praktijk- of atelierruimte. Een combinatie van wonen en werken wordt hier mogelijk gemaakt. Een aanwinst voor de gemeente Enschede waar wonen en werken straks hand in hand gaat voor starters op de woningmarkt. De verwachte oplevering van het complex is begin 2024

Zie jij jezelf al wonen in de eerste wooncommunity van Bundle in Enschede?