Zoeken

Relaties en medewerkers van Goossen Te Pas Bouw actief in "VolkerWessels Holterberg ATB-tocht"

Op zaterdag 14 november 2015 organiseerde de Nijverdalse Fiets Toer Club CC’75, wederom de jaarlijkse “VolkerWessels Holterberg ATB-Tocht”. Goossen Te Pas Bouw, De Mors Rijssen, Koenen Bouw en Wessels Rijssen nodigen hierbij diverse partners uit, die in grote getalen komen meerijden. Ook onze medewerkers hebben deze jaarlijkse "VolkerWessels Holterberg ATB-tocht” standaard in hun agenda staan. We hadden dit jaar 180 deelnemers.

true blue kinderen.jpg

Het Parcours

Dankzij o.a. Staatsbosbeheer, Natuurmonumenten en Landgoed Noetselenberg is er een uitdagend parcours van 35 en 55 km over de Sallandse Heuvelrug uitgezet. De route gaat langs- en over paden waar normaal gesproken niet gefietst word.

 

Citaat van een deelnemer mede namens zijn collega's: "Graag willen wij u hartelijk danken voor de wederom uitstekende verzorgde ATB-tocht. Goed weer, mooie omgeving en voortreffelijk gastheerschap. Wij hopen volgend jaar weer aanwezig te mogen zijn".

 

 

Het goede doel: "Stichting True Blue"

Aan de deelnemers van de toertocht is aandacht gevraagd voor het goede doel “Stichting True Blue”. Als lid van Bedrijven Toertochten Twente(BTT) ondersteunt Goossen Te Pas Bouw, onderdeel van VolkerWessels, dit goede doel. Voorafgaand aan de tocht werd Inge Berg-Andersen geïnterviewd over de “Stichting True Blue”. Deze stichting is ontstaan op initiatief van Jeroen Voskamp. Jeroen heeft deze stichting opgericht omdat er zoveel kinderen zijn die in slechte situaties opgroeien en hierdoor geen kind kunnen zijn. De kosten die de bestuursleden maken zoals reizen, vergaderingen e.d. komen voor hun eigen rekening. Daardoor worden alle donaties 100% besteed aan het goede doel.

true blue kinderen.jpg

Het bedrag dat afgelopen zaterdag 14 november gedoneerd is wordt woensdag 25 november officieel bekend gemaakt. Wilt u ook uw bijdrage geven aan dit goede doel? Dat kan door een bedrag te storten IBAN-bankrekeningnummer: NL38INGB0001150047 t.n.v. Stichting True Blue o.v.v. VolkerWessels veldtoertocht.

 

Bezoek de website http://www.stichtingtrueblue.org voor meer informatie over de stichting en de projecten die ze steunen.