Zoeken

Relaties en medewerkers van VolkerWessels actief in “VolkerWessels Teunis Holterberg ATB-tocht”.

Op zaterdag 9 november 2019 organiseerde de Nijverdalse Fiets Toer Club CC’75, de “VolkerWessels Teunis Holterberg ATB-Tocht”. VolkerWessels en Teunis nodigen hierbij diverse relaties uit, die in grote getalen van heinde en ver komen meerijden. De fietsende medewerkers van Goossen Te Pas Bouw hebben deze jaarlijkse "VolkerWessels Teunis Holterberg ATB-tocht” standaard in hun agenda staan. Dit jaar stond de teller op 250 deelnemers.

start schot.jpg
fietser bospad.jpg

Het Parcours

Dankzij o.a. Staatsbosbeheer, Natuurmonumenten en Landgoed Noetselerberg is er een uitdagend parcours van 35 en 55 km over de Sallandse Heuvelrug uitgezet.

Het Startschot

Het startschot werd rond 9:00 uur gegeven bij camping Noetselerberg. Hierna volgde een aantrekkelijke ATB-toertocht bestaande uit mooie singletracks, bos en hei, pittige beklimmingen en lange afdalingen. Na de sportieve inspanning was er de mogelijkheid om iets te eten en te drinken met alle deelnemers.

Het goede doel: “Stichting Twentse Wens Ambulance"

Ieder jaar wordt er een goed doel gesteund. Dit jaar is gekozen voor “Stichting Twentse Wens Ambulance”, Goossen Te Pas Bouw B.V., onderdeel van VolkerWessels, ondersteunt dit goede doel. Voorafgaand aan de tocht werden Ronald Tiemes en Henk ten Cate geïnterviewd. Op deze manier konden ze informatie geven over de “Stichting Twentse Wens Ambulance”. De “Stichting Twentse Wens Ambulance” is een non-profit organisatie die ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling) erkend is. De stichting heeft als doel de laatste wensen van langdurig zieken en (pre)terminale patiënten mogelijk te maken door passend vervoer te bieden. Onder begeleiding van vrijwilligers beleven deze mensen een onvergetelijke dag waarbij ze in het zonnetje worden gezet en even hun ziekte vergeten.

Vrijdag 29 november is het bedrag van € 5000,-- overhandigd aan de “Stichting Twentse Wens Ambulance".  Wilt u ook uw bijdrage geven aan dit goede doel? Dan kunt u uw bijdrage overmaken naar rekeningnummer NL76INGB0652240232 t.n.v. Goossen Te Pas Bouw BV. o.v.v. “VolkerWessels-Teunis veldtoertocht”.