Zoeken

Sportief en met teamspirit richting de zomervakantie

In de laatste weken voor de zomervakantie hebben onze werknemers tijd gestoken in het versterken van de teambuilding.  

20150710 groepsfoto.JPG

"Derby van het Oosten"

Zo heeft vrijdag 3 juli de "Derby van het Oosten" plaats gevonden. Een sportieve voetbalwedstrijd tussen Goossen Te Pas Bouw en zusterbedrijf Systabo, beide gehuisvest in hetzelfde pand aan de Marssteden in Enschede. Helaas was deze keer Systabo nog te sterk en hebben we met 2-3 verloren.

 

Bouwbezoek "Iseldoks"

Op dinsdag 6 juli hebben we met al het personeel een werkbezoek gebracht aan ons project Intermeco "Iseldoks" te Doetinchem. Na een interessante presentatie van onze collega's over onder andere het toepassen van BIM, Lean en SSB in dit project kregen we een toelichting op de uitvoering hiervan tijdens de rondleiding over de bouwplaats.

Nieuwe tenue Goossen Te Pas Bouw

Er werd weer gefietst op vrijdag 10 juli in het nieuwe tenue van Goossen Te Pas Bouw in Notter. De start en het eindpunt waren bij Theehuys Grimberg. Na de sportieve inspanning werd er gewerkt aan de inwendige mens en de sociale vaardigheden.

 

 

Als afsluiting en ter voorbereiding op de zomervakantie vindt er vrijdag a.s. samen met Systabo een barbecue voor het personeel plaats.

 

Onze zomersluiting is van maandag 20 juli tot en met vrijdag 14 augustus 2015.

Op maandag 17 augustus kunnen wij u weer te woord staan.