Zoeken

Stagiairs bedankt!

De stageperiode van Max, Stijn, Marlin en Matthieu zit er bijna op. Zij hebben bij ons meegewerkt in verschillende projecten in de werkvoorbereiding of aan een afstudeeropdracht. Bedankt voor jullie inzet, wij wensen jullie veel succes met jullie studie en loopbaan!

GtP 22-4.jpg
GtP 22-19.jpg
Max

Max Lutke Schipholt

Student Bouwtechnische Bedrijfskunde Saxion Hogeschool Enschede.

 

De afgelopen 6 maanden heb ik stage gelopen bij Goossen Te Pas. Tijdens mijn stage heb ik te maken gekregen met projectontwikkeling, werkvoorbereiding, calculatie en contact met opdrachtgevers/onderaannemers. Goossen Te Pas is groter dan dat ik gewend ben en dus een nieuwe ervaring, zelf was ik alleen een kleine aannemer gewend. Ondanks dat het bedrijf groter is, blijft het persoonlijk en hangt er een gemoedelijke sfeer. Geen motivatiebrief om stage te mogen lopen, maar gewoon op de koffie komen.

GtP 22-22.jpg
Stijn

Stijn Niehof

Student Bouwtechnische Bedrijfskunde aan de Saxion Hogeschool Enschede.

 

Ik heb me het afgelopen half jaar bezig gehouden met de werkvoorbereiding. Ik ben de eerste maanden begonnen bij Schildhof Rijssen met de uitvoering op de bouw. Hier heb ik voornamelijk veel gewerkt met de uitvoerder van Wessels Rijssen. Dit komt omdat Schildhof een combinatie bouw is van Goossen Te Pas en Wessels Rijssen. Later kreeg ik steeds meer opdrachten die te maken hadden met de werkvoorbereiding en dus werd het makkelijker om op kantoor te gaan werken, omdat hier de werkvoorbereider van Schildhof zat. Het beviel me goed om op de bouw te hebben gelopen en op kantoor te hebben gezeten, hierdoor heb ik veel geleerd op de bouw hoe het er met de uitvoering aan toe gaat. En heb ik veel geleerd hoe het er op kantoor aan toe gaat. Ook vond ik het mooi om te zien dat er een goede samenwerking was tussen Goossen Te Pas en Wessels Rijssen. Ze vallen namelijk ook beide onder VolkerWessels.

Bij Goossen Te Pas hangt een goede sfeer. Iedereen kent elkaar op kantoor en dat maakt het werken prettig. De stagebegeleider maakt ook voldoende tijd voor je vrij om je op weg te helpen met opdrachten. Ik heb hier de afgelopen maanden ook erg veel geleerd.

GtP 22-18.jpg
Marlin

Marlin te Woerd

Student Vastgoed en Makelaardij aan de Saxion Hogeschool Enschede.

Mijn naam is Marlin te Woerd en ik ben 23 jaar. Voor mijn laatste jaar van de opleiding Vastgoed & Makelaardij mag ik een afstudeeronderzoek schrijven. Deze schrijf ik dan ook voor Goossen Te Pas, waar ik sinds februari aan de slag ben gegaan. Ik heb het hier erg naar m’n zin; Goossen Te Pas is een mooi en open bedrijf met een platte structuur. Als stagiaire voelde ik me dan ook snel welkom.

WhatsApp Image 2022-06-07 at 2.31.25 PM (2).jpeg
Matthieu

Matthieu Lejeune

Student Bouwkunde aan de ROC van Twente in Hengelo.

Mijn naam is Matthieu Lejeune, ik zit in het laatste jaar van de studie bouwkunde aan het mbo-niveau 4. De afgelopen 10 weken heb ik bij Goossen te Pas het laatste deel van de eindstage gedaan. Dit betrok met name de werkvoorbereiding.

In die 10 weken heb ik me met verschillende projecten beziggehouden. Eerdere stages heb ik vooral bij kleinere bedrijven gedaan. Dit was de eerste keer bij een grote aannemer en dat is me erg goed bevallen. Mijn verwachtingen waren dat het erg oppervlakkig zou zijn, qua omgang en qua opdrachten. Maar er hangt een leuke sfeer, waarin iedereen mekaar kent en naar elkaar vraagt. Ook zijn de opdrachten heel leuk, je wordt meegenomen in het gehele bouwtraject. Bij mijn schoolopdrachten hebben mijn collega’s mij goed op weg geholpen en kan ik met vragen altijd bij ze terecht

Stage bij ons

Ben jij op zoek naar een afstudeer- of stageplaats in een enthousiast team? Neem dan contact met ons op.

Wij ontwikkelen en realiseren uiteenlopende projecten. Als onderdeel van VolkerWessels hebben wij een sterk netwerk met een uitgebreide expertise en doorgroeimogelijkheden. Wil jij deel uitmaken van ons professionele team met toekomstperspectief binnen VolkerWessels? Solliciteer dan bij ons.

 

Upload hier je linkedin profiel of bel ons voor een afspraak.