Zoeken

Start verkoop appartementen Maurits Veste

Afgelopen donderdag was de start verkoop van de Maurits Veste in Oldenzaal. Er waren veel leuke en enthousiaste reacties van talrijke belangstellenden. De brochures, prijslijsten en de technische omschrijving waren beschikbaar om mee te nemen

19228_voorzijde_STP_1_V06.jpg
tent mensen.jpg

De start verkoop vond plaats op de bouwlocatie aan de Oliemolenstraat in Oldenzaal. Voor Goossen Te Pas Bouw (ontwikkelaar en bouwer) waren de projectleider en kopersbegeleider aanwezig. Daarnaast was de keukenleverancier aanwezig om de juiste informatie te geven over de keukens in de diverse appartementen. Ook de installateur was vertegenwoordigd om de mogelijkheden van de installatie toe te lichten.

19228_voorzijde_STP_1_V06.jpg

20 luxe appartementen

De Maurits Veste bestaat uit 4 bouwlagen, hierin worden 20 luxe appartementen gerealiseerd met elk een eigen overdekte parkeerplek en een berging op het terrein. De appartementen worden verwarmd door middel van een warmtepomp met vloerverwarming, welke tijdens de warme zomers het appartement tevens koelen. Hierdoor ontstaat er in de zomer met vloerkoeling een comfortabel klimaat in de woning. Daarnaast wordt het gebouw voorzien van zonnepanelen. Om die redenen zullen de energiekosten zeer laag zijn.

De gasloze appartementen hebben een woonoppervlakte vanaf 105m² en worden duurzaam gebouwd. Alle appartementen zijn voorzien van een royale living, een ruime open keuken, twee slaapkamers, een luxe badkamer en een balkon of (dak)terras en zijn uitgerust met een videofoon.