Zoeken

Start verkoop Christoffelhof Almelo

Op woensdag 3 oktober gaat de officiële verkoop van start van het project Christoffelhof in Almelo. Christoffelhof kenmerkt zich door 22 uniek vormgegeven luxe en moderne woningen gelegen aan een hofje op royale percelen.

Christoffelhof - advertentie start verkoop.jpg

Wonen in een hof met voelbare historie

Waar ooit de kerk het middelpunt was, vormt nu de aangelegde hof het hart van het met zorg ontworpen terrein. Hoge oude bomen aan de christoffelstraat staan als trotse wachters bij de entree naar het woonerf, waar kinderen straks in een veilige omgeving buiten kunnen spelen. De klinkerbestrating en het royale groen passen helemaal bij de rustieke hof. Wie wil er nou niet op zo'n mooie plek wonen?

Gevarieerd en authentiek

Het plan heeft een harmonische en tegelijkertijd gevarieerde indeling, met enerzijds een aantal woningen dat duidelijk gericht is op de Christoffelstraat, en anderzijds woningen die nadrukkelijk betrokken zijn op de hof. De halfvrijstaande woning aan het eind vormt een mooie klassieke afsluiting van de hof. Het metselwerk in rode genuanceerde tinten, afgewisseld met hier en daar een witte gevel, roept de sfeer op van traditionele woningen in jaren 30 stijl en sluit goed aan op de oude woningen in de omgeving. Mooie kappen met ruime overstekken maken het beeld helemaal compleet.

 

Meer weten over dit project ? Kijk dan op de speciale website: http://www.christoffelhof.nl