Zoeken

Wethouder Jeroen Diepemaat legt eerste steen voor Lasonderdriehoek.

Enschede, 9 mei 2019 – Vandaag vond de officiële eerstesteenlegging van het nieuwbouwproject Lasonderdriehoek in Enschede plaats. Goossen Te Pas Bouw ontwikkelde en realiseert hier in opdracht in totaal 28 appartementen en 9 koopwoningen.  

vlaggen.jpg
jeroen legt 1e steen.jpg
Wethouder Jeroen Diepemaat legt de eerste steen

Eerste steen

Dinand van den Berg, directeur van Goossen Te Pas Bouw, heet alle aanwezigen welkom. Hij vertelt hoe het project Lasonderdriehoek tot stand is gekomen vanaf de eerste overeenkomst eind 2017 tot het tekenen van de definitieve stukken in juni 2018. Door de constructieve overleggen met de gemeente Enschede en Stichting Jongeren Huisvesting Twente heeft deze driehoek-locatie een mooie bestemming gekregen. Het ontwerp door Van der Jeugd Architecten past architectonisch perfect in de omgeving. Wethouder Jeroen Diepemaat spreekt de aanwezigen toe namens de Gemeente Enschede en legt officieel de eerste steen van dit compacte nieuwbouwproject.

Huurappartementen

De 7 huurappartementen op de hoek Noorderbaan/Deurningerstraat hebben een prachtig afwerkingsniveau inclusief een parkeerplaats. Het biedt woonruimte voor mensen die willen huren in het middeldure huursegment.S.J.H.T., opdrachtgever van Goossen Te Pas Bouw, heeft de overige 21 compleet afgewerkte appartementen in de verhuur. De tweekamerappartementen hebben elk een eigen keuken, badkamer, berging en een fietsenstalling.

190507 Artist Impression Lasonderdriehoek.png

Koopwoningen

De 9 moderne en ruime stadswoningen aan de Deurningerstraat, ter hoogte van de Lonnekerspoorlaan, zijn in aanbouw. Een prachtlocatie in het hippe Enschedese binnensingelgebied, vlakbij de populaire wijk Roombeek. De begane grond wordt gebruikt als parkeer- en/of hobbyruimte. Je woont op de verdieping, daar heb je een ruim balkon gelegen aan het binnenhofje. Op deze locatie heb je alle gemakken van de stad binnen handbereik. Van de 9 woningen zijn er nog enkele beschikbaar. Heb je interesse of wil je meer informatie over de verkoop van de woningen en/of de verhuur van de 9 appartementen, ga dan naar Nieuw Wonen Twente of kijk op hun website https://www.nieuwwonentwente.nl/projecten/enschede-lasonderdriehoek-1507.