Zoeken

Bouwpas

Digitale bouwplaats-registratie

Bij Goossen Te Pas houden wij ons aan de wet- en regelgeving, werken efficiënt en veilig. Daarom maken wij gebruik van Bouwpas, een digitale bouwplaatsregistratie.

Logo Bouwpas

Waarom doen we dit?

Een van de doelen van de Bouwpas is verminderen van de administratieve werklast op de bouwplaats. Het papierwerk in de bouwkeet of portiersloge is hiermee verleden tijd. Om de doorloop bij aanvang van de werkzaamheden te bespoedigen worden er dus geen gegevens meer in de bouwkeet ingevuld, maar slechts gecontroleerd. Uw arbeidskrachten kunnen (mits alles op uw eigen tijdstip, van tevoren, goed is ingevuld) sneller aan het werk. U dient de gegevens eenmalig, online en vooraf aan te leveren.

Het is van belang dat iedereen op de bouwplaats voldoet aan álle geldende wet en regelgeving (compliance). Daarom gebruiken wij Bouwpas bij al onze projecten. Registeren van uw onderneming en arbeidskrachten vinden éénmaal plaats en kunnen bij volgende projecten eenvoudig worden overgenomen. Dit garandeert niet alleen naleving van de geldende wet- en regelgeving, maar zorgt er ook voor dat iedereen veilig kan werken.