Zoeken

PlusRenoveren

Bij veel woningcorporaties staat de verduurzaming van het woningbestand hoog op de agenda. De energiekosten stijgen sneller dan de huur, er lopen afspraken met de overheid en natuurlijk speelt de verantwoordelijkheid voor het milieu een rol. Maar welke mogelijkheid is er om bestaande woningen efficiënt en doelmatig te verbeteren? Het antwoord van Goossen Te Pas Bouw daarop is PlusRenoveren een concept van VolkerWessels.

PlusRenoveren is het full-serviceconcept van VolkerWessels dat zich richt op de duurzame opwaardering van bestaande woningbouw. Het is een systematische benadering, compleet van advisering, begeleiding, realisatie tot en met beheer en onderhoud.

 

Met behulp van een stappenplan doorloopt de bewoner in vier overzichtelijke stappen het volledige renovatieproces. Zo komen wij samen tot een duurzaam eindresultaat. Binnen zeer korte tijd en tegen een scherp tarief worden de woningen geschikt gemaakt aan de specifieke eisen van de klant. Het proces vereist geen excessieve belasting van de organisatie en verloopt met een minimale hinder voor de bewoner.

smileys.jpg

Bewoners staan centraal

Bij de renovatie van een bestaande woning staat bij ons altijd de bewoner centraal. Integraal onderdeel van PlusRenoveren is daarom het communicatieplan. Opgesteld om alle belanghebbenden te informeren. Dit communicatieplan wordt afgestemd op de wensen van de bewoners en uitgevoerd in nauw overleg met de opdrachtgever. Gedurende het gehele proces kunnen de bewoners in hun woning blijven wonen.

MooieOntwikkelingen.klein.jpg

Een toekomst vol Mooie Ontwikkelingen

VolkerWessels spant zich al jaren in om betaalbare en duurzame bouwoplossingen te ontwikkelen. Na PlusWonen voor duurzame woningbouw is PlusRenoveren voor de verduurzaming van bestaande woningen een logisch vervolg. Samen kunnen we een duurzame leefomgeving realiseren, die direct aansluit op de wensen van bewoners. Een omgeving waarin het plezieriger en comfortabeler wonen is, vandaag en in de toekomst. Dat maakt PlusRenoveren tot een inspirerend concept. Een concept dat uitnodigt om samen te werken aan een toekomst vol Mooie Ontwikkelingen.