Zoeken
IMG20221018154747.jpg

14 nieuwbouw woningen Groenrijck

In opdracht van Loostad Vastgoedontwikkeling realiseren wij 14 twee-onder-een-kapwoning in Haaksbergen in het plan Groenrijck.

Op de locatie, waar tot voor kort het tuincentrum Groenrijk heeft gestaan, is een plan gemaakt om een groene en organische woonwijk te realiseren. Kenmerkend voor het plan is dat er veel aandacht is besteed aan de woonbeleving in de wijk en de aansluiting op de omliggende woonwijk. Groenrijck heeft een ruime opzet. Het plan is voorzien van veel groen en een grote waterpartij.

Woning onder architectuur gebouwd

De royale twee-onder-een-kapwoningen zijn moderne en duurzame koopwoningen. Ze zijn ontworpen door 4D-ARCHITECTEN onder hoogwaardige architectuur met een prachtige mix van materialen en kleuren. Het metselwerk op de begane grond, in de kleuren roodbruin en zwart wordt op ludieke wijze gecombineerd met de mooie verticale houten gevelbekleding op de verdiepingen. Standaard zijn de woningen voorzien van PV panelen om de woning in de basis al zo duurzaam mogelijk te maken.

Duurzaam voor de toekomst

De woningen binnen ons project zijn erg duurzaam. De meeste woningen hebben een Energie Prestatie Coëfficiënt (EPC) van 0,0! Dit is duurzamer dan de huidige geldende eisen (EPC 0,4). Dit wordt gerealiseerd door het toepassen van energiezuinige installaties, zoals een luchtwarmtepomp, PV panelen en een warmteterugwinning systeem (WTW).

Wonen naar wens

Wij hebben samen met de ontwikkelaars een uitgebreide optielijst samengesteld. Hiermee kunnen we de woning laten voldoen aan specifieke koperswensen. Standaard worden de woningen van Groenrijck zonder keuken opgeleverd. Het grote voordeel hiervan is dat je de ideale keuken nog volledig naar eigen smaak en behoeften kunt inrichten.

Contactpersoon