Zoeken
IMG-20221013-WA0017 a.jpg

Buytenhof 33 appartementen Voorburg

Op een schitterende locatie aan de Vliet in Voorburg realiseren wij een luxe appartementencomplex. Het appartementencomplex is ontwikkelt door Loostad BV en bestaat uit 9 stadsappartementen, 20 luxe appartementen en 4 penthouses.

interieur impressie.JPG

Penthouses en Luxe appartementen

De 4 penthouses van circa 120 m² tot ruim 200 m² bevinden zich op de vijfde woonlaag. De luxe appartementen variëren vanaf circa 100 m² tot en met circa 175 m². De appartementen en penthouses zijn nog vrij in te delen en voorzien van grote terrassen met een heerlijk zonnige ligging. Via de schuifpui verbindt u binnen en buiten, in alle jaargetijden.

stadsappartement.JPG
indeling afwijkend per appartement

Sfeervolle stadsappartementen

Deze negen 2-kamerappartementen hebben een gebruiksoppervlak van circa 50m². Ieder appartement is voorzien van een videofoon en een (Frans)balkon.

Alle appartementen zijn te bereiken via één van de twee liften en hebben een fietsenberging en voor de auto één of meerdere parkeerplaatsen in de ondergrondse stallingsgarage.

Een moderne en comfortabele woning in een monumentale omgeving: dat is wonen in Buytenhof!

leeg plaatje.JPG

Duurzaam wonen

De appartementen zijn volledig gasloos en hebben vloerverwarming. Het gebouw wordt voorzien van een duurzame installatie met onder andere zonnepanelen en een warmtepomp waarmee u kunt verwarmen en koelen.

Projectwebsite

Contactpersoon