icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Oldenzaal

20 appartementen de Mauritsveste Oldenzaal

De Maurits Veste bestaat uit 4 bouwlagen, hierin zijn 20 luxe appartementen gerealiseerd met elk een eigen overdekte parkeerplek en een berging op het terrein.

Bouwperiode
start Q1 2020 - opgeleverd mei 2021
Ontwikkeling
Goossen Te Pas Bouw
Architect
Palazzo
OLDENZAAL_MAURITSVESTE_01_4R8A7204.jpg

De gasloze appartementen hebben een woonoppervlakte vanaf 105m² en zijn duurzaam gebouwd. Alle appartementen zijn voorzien van een royale living, een ruime open keuken, twee slaapkamers, een luxe badkamer en een balkon of (dak)terras en zijn uitgerust met een videofoon.

De appartementen worden verwarmd door middel van een warmtepomp met vloerverwarming, welke tijdens de warme zomers het appartement tevens koelen. Hierdoor ontstaat er in de zomer met vloerkoeling een comfortabel klimaat in de woning. Daarnaast wordt het gebouw voorzien van zonnepanelen. Om die redenen zullen de energiekosten zeer laag zijn.

OLDENZAAL_MAURITSVESTE_08_4R8A7229.jpg

Bij deze appartementen heeft u de beschikking over een eigen berging en 1 overdekte parkeerplaats. Appartementen op de begane grond hebben een betegeld terras en een aangrenzende tuin welke is omheind met een beukenhaag.

Contactpersoon
Marko Nijland
Projectleider
info@goossentepasbouw.nl