icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Groningen

Kader Negen - Groene Wei- Meerstad

In de nieuwbouwwijk Groene Wei, vlek 9 in Groningen gaan wij ons project “Kader Negen” realiseren. Groenewei ligt tussen de wijken Meeroevers en Tersluis naast Park Meerstad en het Woldmeer. Je woont hier midden in de natuur en desondanks niet meer dan 20 minuten fietsen naar het centrum van Groningen.

Bouwperiode/ status
november 2020 - Q1 2022
Architect
AAS Groningen
Constructeur
Aveco de Bondt
Installateur
..

Kader Negen - 38 woningen

Ons nieuwbouwproject Kader Negen bestaat uit 38 koopwoningen aan dorpse straten en groene hofjes en binnenpleinen. Het plan omvat verschillende woningtypes met twee gezamenlijke kenmerken: veel ruimte en een stoere uitstraling.

Met “Kader Negen” realiseren wij een ruime vrijstaande woning, één blok met een goed ingedeelde twee-onder-één-kapwoning en slim ingedeelde rijwoningen. De woningen zijn duurzaam en natuurlijk energiezuinig. 

Kijk voor meer informatie op de projectwebsite of neem contact op met Pandomo makelaars uit Groningen.

Projectwebsite Kader Negen
Contactpersoon
Nico Huisken
Projectleider
info@goossentepasbouw.nl