icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Woudenberg

Klein Huigenbosch, 12 koop- woningen.

In het levendige Woudenberg realiseren wij 12 duurzame levensloopbestendige koopwoningen.

Bouwperiode/ status
In verkoop, start bouw oktober 2020
Opdrachtgever
't Sticht Projecten B.V.
Architect
StudioWA!
AI overzicht (knipprog).JPG

Het plan

Het ontwerp voor Klein Huigenbosch is een markant plan met grondgebonden woningen. De woningen liggen rondom in een hof waar parkeren, groen, spelen en erfafscheidingen/erfgrenzen zorgvuldig mee-ontworpen zijn. De toegang tot Klein Huigenbosch wordt gemarkeerd door een statig woonhuis met een traditionele uitstraling, direct gelegen aan de Stationsweg-West. Aan het hofje worden 11 woningen gerealiseerd.

AI interieur (knipprog).JPG

Specifieke woonwensen

Het hofje van Klein Huigenbosch telt acht geschakelde (type twee onder een kap) en drie vrijstaande woningen. Bij de entree aan de Stationsweg-West is één vrijstaande woning beschikbaar met een afwijkende architectuur. De afwerking van de woningen is van hoog niveau, de indeling is gericht op wonen op de begane grond.

De woningen zijn zodanig ontworpen dat eigenaren veel mogelijkheden hebben om specifieke woonwensen te realiseren. Als basis is zelfs een slaapkamer op de begane grond aan de tuin voorzien. Voor jong en oud een prachtige kans in Woudenberg! Onze kopersbegeleider zal u tijdens het bouwproces begeleiden en adviseren over de diverse keuze mogelijkheden.

Impressie van de woningen

“In de architectuur is gekozen voor duurzame, degelijke materialen met een eigentijdse vormgeving: het hele hofje straalt eenheid en rust uit.”
Janwillem Heutink architect bij StudioWA!
Verkoopinformatie
Molenbeek Makelaars
https://molenbeek.nl
woudenberg@molenbeek.nl