icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

21 duurzame recreatie woningen in landelijke stijl

Op het Park Landal Stroombroek bouwen wij 21 luxe recreatie woningen in landelijke stijl. Deze 8 tot 16 persoons duurzame woningen hebben een luxe tot zeer luxe uitvoering.

Bouwperiode
Start Q4-2022
Verkoopinformatie
Landal makelaardij
12-pers-plattegrond-BG.jpg
Begane grond 12 pers. woning

De woningen hebben verschillende uitvoeringniveau's van luxe tot extra luxe met wellness. Deze luxe woningen zijn traditioneel en degelijk gebouwd met betonnen vloeren en gemetselde gevels en uiteraard volledig gasloos.

Alle woningen:

  • zijn op de begane grond toegankelijk voor minder validen en voorzien van de daarvoor benodigde voorzieningen.
  • Worden verhuur klaar (turn-key) opgeleverd.
  • Zijn voorzien van warmtepomp en zonnepanelen
  • Hebben op de begane grond een ruime inpandige berging annex techniek ruimte

Sfeer, comfort en oog voor detail

Alle woningen worden turn-key opgeleverd en voorzien van sfeervol en comfortabel meubilair. De extra luxe woningen krijgen een design interieur en zijn voorzien van tal van extra’s in de afwerking en inrichting. Het interieur is zorgvuldig samengesteld door onze interieurstylisten. Een combinatie van tijdloos design en functioneel in gebruik smelten samen in de ambiance van de woningen. Duurzame materialen van hoge kwaliteit is de basis van het interieur en dat ziet u weer in ieder detail.

Contactpersoon
Dick Nijkamp
Directeur
info@goossentepas.nl