icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Wederstaete Wierden

Status
Verkoop start medio 2023, start bouw 2024
Opdrachtgever
Eigen ontwikkeling in samenwerking met Loostad

PRACHTIG WONEN OP EEN MARKANTE LOCATIE

In hartje Wierden, op de hoek van De Marke en de Nijverdalsestraat wordt het markante appartementencomplex Wederstaete gerealiseerd. Deze 33 duurzame appartementen zijn verdeeld over 2 appartementengebouwen en worden levensloopbestendig uitgevoerd.

Prettig wonen en alles in de buurt

Wederstaete is een appartementencomplex, waarbij traditionele waarden en een moderne uitstraling zijn samengevoegd. Met alle denkbare voorzieningen in de buurt en het gezellige centrum van Wierden op loopafstand is wonen in Wederstaete een comfortabele beleving. Heerlijk met de fiets of gewoon wandelend de stad in.

Het eerste complex heeft de naam Wederstaete 1 en zal bestaan uit 11 appartementen met een woonoppervlakte van circa 120-140m2. Het tweede gebouw heeft de naam Wederstaete 2 en zal bestaan uit 22 appartementen met een woonoppervlakte van circa 50-80m2. Alle appartementen beschikken over een balkon of terras en parkeren op eigen terrein.

Duurzaam en energiezuinig wonen

 

Alle appartementen van Wederstaete worden verwarmd door middel van een warmtepomp met een vloerverwarming, welke tijdens de warme zomers jouw appartement in Wederstaete 1 tevens koelt. Heerlijk aangename warmte en daarnaast geen hinderlijke radiatoren meer. Ideaal met het inrichten van jouw appartement! Daarnaast wordt het gebouw gasloos gebouwd en voorzien van zonnepanelen. Een bijkomend voordeel zijn de zeer lage energiekosten. Hiermee voldoet appartementencomplex Wederstaete aan de doelstelling van de overheid om in Nederland in 2050 gasloos te zijn.

Wederstaete is een gezamenlijke ontwikkeling van Goossen Te Pas en Loostad Vastgoedontwikkeling (VolkerWessels).

Contact
Marko Nijland
Projectleider
info@goossentepas.nl