Zoeken
72_0099.jpg

Het Rhenense Hof

Op de plek van het oude stadhuis zal Het Rhenense Hof de nieuwe entree tot het centrum van Rhenen vormen. Het project bestaat uit drie deelplannen en het terugbrengen van de openbare ruimte naar haar oude groene staat.

Deelplan I Koop- en huurappartementen rond een prachtige binnentuin
Aan de Herenstraat, de Nieuwe Veenendaalseweg, de M.W. van de Waalstraat en de Plantsoenstraat komt een carrévormig complex met winkels op de begane grond en daarboven appartementen. Onder het complex wordt een grote parkeergarage gerealiseerd met parkeerplaatsen voor zowel bewoners als bezoekers van het centrum.

Deelplan II Kleinschalig appartementencomplex en royale stadswoningen
Aan de Plantsoenstraat wordt een kleiner complex gerealiseerd met appartementen boven en een winkelunit op de begane grond. Ook worden binnen dit deelplan grondgebonden stadswoningen met eigen carport gebouwd. Bewoners van de appartementen kunnen parkeren in de grote parkeergarage (onder deelplan I) of op het achterterrein. 

Deelplan III Appartementen 
Verderop aan de Plantsoenstraat - op locatie De Brakken - worden appartementen gebouwd. Zodra er meer informatie over deze bouwlocatie bekend is, vindt u dit hier. 

Openbare ruimte
Het historische Schootsveld wordt in zijn oude groene glorie hersteld. 

Meer weten over dit project ? Kijk dan op de speciale website: http://www.rhenensehof.nl/