Zoeken
WOUDENBERG_KLEINHUIGENBOSCH_01_4R8A6296.jpg

Klein Huigenbosch, 12 koop- woningen.

In het levendige Woudenberg realiseerden wij 12 duurzame levensloopbestendige koopwoningen.

WhatsApp Image 2021-10-11 at 11.20.54 (1).jpeg

Het plan

Het ontwerp voor Klein Huigenbosch is een markant plan met grondgebonden woningen. De woningen liggen rondom in een hof waar parkeren, groen, spelen en erfafscheidingen/erfgrenzen zorgvuldig mee-ontworpen zijn. De toegang tot Klein Huigenbosch wordt gemarkeerd door een statig woonhuis met een traditionele uitstraling, direct gelegen aan de Stationsweg-West. Aan het hofje zijn 11 woningen gerealiseerd.

AI interieur (knipprog).JPG
Impressie interieur

Specifieke woonwensen

Het hofje van Klein Huigenbosch telt acht geschakelde (type twee onder een kap) en drie vrijstaande woningen. Bij de entree aan de Stationsweg-West is één vrijstaande woning gebouwd met een afwijkende architectuur. De afwerking van de woningen is van hoog niveau waarbij de indeling gericht is op wonen op de begane grond.

De woningen zijn zodanig ontworpen dat eigenaren veel mogelijkheden hebben om specifieke woonwensen te realiseren. Standaard is er een slaapkamer op de begane grond.

“In de architectuur is gekozen voor duurzame, degelijke materialen met een eigentijdse vormgeving: het hele hofje straalt eenheid en rust uit.”

JanWillem Heutink architect bij StudioWA!

Contactpersoon