Zoeken
IMG_7857_6D_a.jpg

Nieuwbouw "Het Stempel"

Bouwcombinatie Trebbe – Goossen Te Pas Bouw heeft opdracht voor de realisatie van het nieuwbouwproject "Het Stempel" te Veenendaal.

Het Stempel behelst de nieuwbouw van 41 appartementen bestemd voor de vrije verhuur en commerciële ruimten op de begane grond met horecabestemming.

Het project is gelegen aan het Horecaplein ter hoogte van de hoek Tuinstraat/ J.G. Sandbrinkstraat te Veenendaal.

Voortgang van de bouw

In juli 2015 is er gestart met de eerste werkzaamheden, waarbij er diverse grondwerkzaamheden zijn uitgevoerd en het bouwterrein is ingericht.

Na de bouwvak 2015 zijn de mortelschroefpalen aangebracht. Er is bewust gekozen voor het toepassen van mortelschroefpalen, ook wel boorpalen genoemd. Dit zijn in de grond gevormde palen met als grote voordeel dat dit een trillings-arm systeem is om overlast zoveel mogelijk te beperken.

 

Het gebouw van 5 verdiepingen is opgetrokken uit een betonnen casco bestaande uit kolom/wanden structuur met breedplaatvloeren op de verdieping. om een "speels" effect te creëren zijn de gevels aan de straatzijde verschillend afgewerkt door accenten te leggen in de verschillende kleuren metselwerk, schilderwerk en overige afwerking.

In oktober 2016 zal het pand worden overgedragen naar de opdrachtgever.