Zoeken
HAARSTRAAT - OOGHOOGTEaangepast.jpg

Schildhof

Schildhof is een prachtig vormgegeven gebouw met 24 appartementen, penthouses en stadswoningen midden in hartje centrum van Rijssen. Het complex oogt intiem, exclusief en luxueus.

De appartementen, stadswoningen en penthouses worden zowel aangeboden als koopwoningen en als huurwoningen. Er zijn 15 koopappartementen, verdeeld over 3 penthouses en 12 appartementen. De overige 3 appartementen en 6 stadswoningen worden in een later stadium voor de verhuur aangeboden.

Onder het gebouw komen 24 parkeerplaatsen in de afgesloten parkeergarage. Daarbij hebben alle bewoners een eigen berging op de begane grond.

Het ontwerp

Weusten Liedenbaum architecten heeft het ontwerp gemaakt voor de herontwikkeling voor de locatie van de voormalige Albert Heijn, ingeklemd tussen de Haarstraat en de Bouwstraat.

Aan de Haarstraat worden op de begane grond commerciële ruimten met daarboven drie lagen appartementen gerealiseerd. Op de bovenste bouwlaag ontstaan drie ruime penthouses. Aan de zijde van de Bouwstraat is de stallingsgarage, met een parkeerplaats voor de bewoners, half verdiept uitgevoerd. Daarboven komen 2-laags stadswoningen met een balkon met uitzicht op de Bouwstraat. Op de 2e verdieping, boven de stadswoningen, zijn 4 appartementen gesitueerd.

Oplevering

Nadat in juni voor de kopers een inmeet- en kijkdag plaats vond, worden alle appartementen in juli 2023 opgeleverd. Tevreden kijken wij terug naar de overdracht van de algemene ruimten aan Partners en VvE-Beheer dat vrijwel zonder noemenswaardige opleverpunten verliep.

"Iets wat wij niet vaak meemaken: dit project had nagenoeg geen opleverpunten"

Partners en VvE-Beheer Nijverdal

Contact